Lös tänder!

Jag har haft Englands främmande hela veckan så därför har jag inte varit så aktiv xD


Men vi hämtade dom i lördags i Västerås, jag fick köra dit :D, dom är lite äldre så vi bra tog det lungt när vi kom hem vilket var ganska gött, man blir ganska trött i huvudet av att prata engelska xD.
Söndags var vi i Kristinehamn ochc kollar Picasso statyn och sen vidare till Karlskoga och kollar på riktigt Alfred Nobel, nej okay då, jag ljuger kanske lite nu men.. Han spelade gaska bra ändå! När vi kom hem åt vi bara ch tog det lungt, tidig sovdax!
Måndagen var vi till Klässbol och kollade hur dom gör linnedukar. det var intressant! sen vidare till Arvika och fika och försöka avböja en parym men lyckades inge vidare, det blev en Jessicas Fancy
sen blev det att leta kläder till Vals barnbarn och hittade lite.
Tisdagen blev att vi var kvar i stanoch gått i leksaksaffärer för att kollar på leksaker  (:O). jag kollade hur barbiena har blivit och hur mycket saker New baby born har fått, vilket är fett mkt! jag vet själv att jag hade en och då fanns det inga saker till den!
Onsdagen blev att ta ut tandställningen för mej och gå på stan med dom senare, när dom tagit ut den blev det seriöst att jag undrade om jag hade tänkerna kvar! jag kände enbart tandkött alltså! och nu ska jag få dras med en skena som alla skrattar åt efetrsom att den ska tas ut innan jag äter, inte efter. men det får gå det med, jag ska ha den hela dagen/natten i 6 månader typ och sen i 2 år elr nåt på natten så jag kommer få dras med den ett tag så det är bara att vänja sig!
Tordagen drog vi till Örebro coh gick runt i Mariebergs köpcentrum i nån timme och sen blev vi beordrade att lämna dom på flygplatsen 5 timmar innan flyget skulle gå, sanacka om att man mådde dåligt! men det var väldigt fint väder så det blev att jag fick köra en bit hem också, John tyckte att jag körde väldigt bra (:D)  men när vi kom till Örebro skulle vi äta lite och då bytte vi för att jag är inte van vid att köra i mörker och vill inte utmana ödet mer än nödvändigt!
Fredag åkte vi och hämtade vår efterlängtade soffa men insåg när vi kom hem att det inte var rätt vinkel på den (:() så det blir att vänta i yttligare 8 veckor innan vi får rätt soffa, men det var det vi sysslade med igår iaf.
Idag har vi bra slappat, vi satte ihop soffan som är fel i väntan på att vi sak få rätt, jag har även varit och lekt i Mariebergsskogen, vi va i lekparken där och lekte och vi var inne på Naturum och kollade, sen mötte vi våra gamla grannar som jag inte har ett minne av men det har mamma och pappa så vi pratade med dom ett tag, sen gick vi klart slingan och kom hem och åt lite/sov/kollade tv/tvättade bil. efter det åkte vi till kyrkogården och tände ljus, det är väldigt fint såhär på hösten. nu ska jag snart sova! jag ska gå och borsta mina tänder och min protes!
I morgon blir det att jobba och hälsa på kusin <3

I'd get a thousand hugs

Det händer inte så mkt i mitt liv,

Jag hade Ridlektion med en lärare som inte är så rolig att rida för.
Jag åkte Glada Bussen ( för dom som vet vad det är) igår, inte spec nödvändigt att skicka den till Hammarö men... Kul att ha åkt den iaf
Kollat kök idag, Men det va inte som vi hade tänkt oss xD

Ska köra till Västerås på lördag :D <3

Barnprogram

Varför har barnprogram blivit så oerhört dåligt? Det var jätte mycket bättre på min tid ( eller när jag var yngre xD) För jag sitter och kollar barnprogram just nu.

Jag menar dom pratar om Opera just nu, det var det verkligen inte på min tid!

Fy på dagens barnprogram!

Besök från Trollhättan

Jag är inte jätte bra på att uppdatera men det kan bero på att jag har suttit och kollat Greys. Och inte sovit så mkt, vilket betyder att jag varit näst intill död denna veckan. Men i går tog avsnitten slut så jag måste gå resten i en snar framtid xD.

Jag red Neslon i onsdags ( så klart!) Det var ganska svårt men ändå kul.
I går fick jag rida Bridie vilket var underbart, galoppen gick mer upppåt än framåt när jag hade arbetat igenom henne. Henne har jag gärna flera gånger! Men känner jag Anna sätt får jag henne eller Nelson på Tordagarna.
När jag kom hem igår fanns det en typ främmande människa i vårat kök, det tog ett tag innan jag kopplade till att det var mammas kompis från Trollhätta som var här och hälsade på. så det blev ganska sent i går med, jag kännde att man nog inte kan gå och lägga sig när man har gäster xD
Idag får jag besök av Athena, Johanna kunde inte så hon kommer inte. Men det blir väl att se film xD,

Bak, Fram, Bak, Fram

Det är buggstegen, på den lätta nivån, sen ska man börja med snurrar hit och snurrar dit xD

Det var iaf jätte kul idag. Killarna börjar lära sig - det är lättare för mej att göra mina steg om dom gör sina rätt xD.

Igår när jag skulle till bussen kom jag från sidan och på en buss stod det 625- det är HUC bussen- trodde jag! Jag satte mej på bussen och väntade, när den åkte från stationen så svänger den höger! Inte vänster som den ska... jag får lixom panik. "men det är rätt buss, det är 625." *kollar extra* när jag kommit till torget måste jag fråga chaffisen: "vart går bussen?" "Sundsta, Älvkullen" Jag trodde att jag skulle smälla av!

När vi har matte så har vi tydligen en jätte konstig extra lärare som va jätte uppskäftig mot massa andra elever i klasssen. Halva timmen gick åt att dom snackade åt det- Då kan inte jag koncentrera mej :(.

När jag går på bussen häller jag ut min väska på golvet och Per är snäll och tar tpp den. och häller ut mer xD.


Idag har jag fått sett Förföljaren en massa :D, happie :D. vi fick skriva ett brev på engelska, jag ska faktiskt posta det :O.
Jag ( Frisören) har klippt av allt mitt hår:O... eller stora delar av det, det är typ hälften så långt nu xD

Buggen gick ganska bra och nu ska jag sova :D WiHi ;D

Johanna är trött xD (Bild på håret kommer!)

Sunset Boulevard

Jag har kollat på Sunset Boulevard idag, och den var otrolig!

Verkligen! Ni borde gå, jag har inte så mkt mer att säga idag.
Om ni inte är intresserade av storyn så kan nu ju alltis kolla in Nerfont istället xD, Han såg bättre ut än jag trodde ( eftersom att jag trodde att han va en annan kille så... xD)


I morgon är det tvättning som står på schemat efter skolan, sen ska jag ju klippa mej nån gång, nån som vet nån snygg frisyr? :D


Ibland blir jag sur över att ingen har kommit på ett uppfinna en tidsmaskin, jag skulle verkligen behöva en :(

Aja, jag ska väl se ett avsnitt till nu, sen måste jag verkligen sova!

Anger!

Jag borde slå dej i ansiktet eller nåt, hur kan du göra nåt sånt? :O Det är ju sjukt! 2 år?! Kom igen! Varje gång vi va, lekte du att jag var hon då eller? Så att du inte skulle sakna henne? Jag fattar inte hur du kunde, och orkade, vem har enegri till nåt sånt? Hade ni hemliga möten också?!


Hur kan jag vara så blind?!  Det är ju sjukt!

Jag var och fick prata av mej lite igår, det kankse märkt?, jag orkar inte skriva nåt mer just nu, får försöka lugna ner mej på nåt sätt, hur nu det går :O

Amazing

Jag är jätte trött nu för tiden så det blir inte blogg så ofta men...

I måndags försökte jag tvätta åt mamma men det fick som det gick, jag satt och kollade Greys under tiden och sen så hade tiden plötsligt gått, men vi hann tvätta alla iaf xD, sen så la jag mej i sängen om fortsatte kolla, jag är verkligen beroende, så jag bestämmde mej för att inte sitta vid datorn något igår.

Jag var jäte trött igår, jag kände verkligen för att bara slänga telefonen i väggen när klockan ringde, så jag sov 20 min extra xD, jag kom nästan i tid till skolan :D.

När jag kom hem såg jag Smallville och sen läste jag min underbara bok, och sen åkte jag med mamma o pappa till Bejers, och kollade skåplucka, sen åkte vi till HTH också, kollade där xD sen åkte jag på min bugg <33. vi har börjat med en snurr som ingen riktigt fattar. xD, sen gick jag och la mej, jag lyckades att skita i datorn igrå, vilket jag är oerhört glad över xD.

Idag: Dagen har varit seeeg! Jag är jätte trött, fattar inte hur jag inte kunde somna igår :(
När vi skulle han så tror folk att det går fortare om man knör, så jag tänkte göra samma sak som dom, så jag snödde bakåt, mot som som stod där( eftersom att dom knödde först xD) Och för det fick jag väldigt fina ord, som jag är tacksam över ... Inte! Förlåt att jag tappar behärskningen men jag blir sur över det, så nu har jag en stämpel som jag inte är förtjänt av, men dom kanske sluta nö mot mej nu iaf. Kanske kan skona andra. När jag gick hem från bussen idag var det en kille som typ följde efter mej, jag började seriöst fundera på om jag va förföljd, men der visade sig att han bodde typ granne med mej, men jag har aldrig sett honom förut och han har uppenbarligen aldrig gått av där, han blev orolig när vi gick över vägen ( vi gick brevid varandra men inte med varandra xD), nu ska jag snart till ridningen och hoppas på att få rida Nelson <3

Begin the Begin

Jag har inte hört av mej i helgen eftersom att jag varit i Arvika med Lisa, söto och kollat på Mârten, det var fett kul! Sen åt hon och hennes mamma hos oss på kvällen, när dom gått nördade jag Greys till typ klockan 2 elr nåt.

Idag har jag krattat löv i stugan och varit på långpromenad och plockat trattisar xD (...sen stekte jag dom åt mamma... dum som jag är, jag steker något jag inte tycker om)

Nu ska jag har gått och lag mej men jag är ju besatt av Greys nu så det går inte att slita sig, men nu är klockan jätte mkt s¨det är nog dax att sova. Jag ska tydligrn till mågon som heter typ Märta elr nåt, fråga mej inte vad jag ska göra där men... Nästa vecka ska jag ut med Billy i skogen, får se om han kan hitta svamp ;)

Ett + till mej idag, jag har kört bilen ganska bra, det där med rondeller och 2 filigt har jag inte riktigt fattat än, vilket är farligt då jag åker i massa xD, tur att man har en lugn handledare med sig, i morgon ska jag tvätta och köra i stan har jag tänkt.. och hälsa på den där Märta xD

Natti natti alla xD

Är sur eftersom att jag inte har gratis sms längre :(

Are you think about me now and then?

Pluggar faktiskt :O, men funderar på att sova snart xD,

man får ju gäster i morgon och då är det inte bra att vara trött,
Lill kusinen kommer och hon är typ.. 3 och hon är väldigt krävande, och eftersom att min äldre kusin inte kommer har jag ett helvete när jag ska underhålla henne en helkväll xD, hon kan ints sitta still och typ kolla på film heller. Hom tycker om telefoner :. Sen kommer ju Issa också, så man får väl lite avlasting får man hoppas. Jag får väl smita ifrån om det blir för krävande xD. Sen får vi hoppas att man får lite Greys anatomy avsnitt också :D, men det är ju bara hoppas på att Issa har bra minne xD, det tror jag väl men.. Hon börjar väl bli lite gammal xD.

Idag hade jag Nelson (skräll? xD) på hoppningen och det gick ganska fort, det va svårt att trava över hindrena när man väl fattade xD. men visst gick det bra, det är så skönt när vi bara är 5 igen! På onsdagar i den vanliga gruppen är vi 8 och det är ganska trångt :( Jag hoppas att jag kan få min jacka nästa vecka också, jag vill verkligen ha en ny nu xD, Nej nu blir det att sova så att jag orkar upp och vaccinera sig i morgon (Y) För jag älskar ju sprutor menar jag xD ;)

Var på stan me Ahtena i kväll också, välsdigt trevligt, tack för det! :D

Billy tror att han är kungen i stugan <3




Kusinerna <3

RSS 2.0